TROUGAO agencija za promet nekretnina

  • Br. telefona
  • +387 66 273 004
  • +387 66 795 331
  • Gundulićeva br. 102
  • Banja Luka, Republika Srpska

Apartmani Trebević Hills

Knjeginjac 71000 , Federacija Bosna i Hercegovina

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Cijena

OPIS

Trebevic Hills projekat je unikatan u smislu dizajna, lokacije, koncepta, i vodeći je projekat u apartmansko hotelskom investicijskoj ponudi bogatih sadržaja i pogodnosti svojim investitorima na Olimpijskoj planini Trebević sa panoramskim pogledom na Grad Sarajevo.

Jedna od ključnih prednosti kupovine nekretnine u komplesku Trebević Hills-a jeste povećanje cijene do 30% po završetku izgradnje objekta. Svim vlasnicima apartmana će biti ostavljena mogućnost da budu dio hotelskog sistema, pod uslovima koji su propisani posebnim Ugovorom o izdavanju nekretnine posredstvom hotelskog servisa. Hotelski dio Trebevic Hills se obavezuje da ponudi poseban ugovor vlasnicima apartmana, o uslovima izdavanja nekretnine posredstvom hotelskog sistema, kojim će biti definisani svi detalji i međusobni odnosi u izdavanju.

Stanovi su po strukturi studio, jednosobni, trosobni, dvoetažni stanovi i penthouse, od 35m² 2 do 210m². Penthouse apartmani mogu biti sa tri spavaće sobe i dnevnim boravkom. Postoji mogućnost i kreiranja većih jedinica na zahtjev kupca. Obzirom da će se stanovi i apartmani knjižiti i prodavati kao poslovni apartmani/stanovi, pravna lica ostvaruju pogodnost korištenja ulaznog PDV-a u iznosu od 17%.

Stanovi su opremljeni opremom premium kvaliteta, po funkcionalnom sistemu „ključ u ruke“.Toplom vezom povezani sa svim dijelovima hotelskog smještaja u objektu Trebevic Hills: direktnim ulazom u liftove iz garaža kompleksa, direktnom komunikacijom sa spa & wellnes centrom, bazenom, centralnim holom, restoranima-barovima i ostalim mnogobrojnim sadržajima (salon zabave, igraonica, itd.).

Lokacija nekretnine je Knjeginjac 4, na planini Trebević u Sarajevu. Nalazi se duž glavne ceste (Trebevićke), koja vodi do svih važnih objekata na planini Trebević. U neposrednoj blizini nekretnine (oko 500 metara udaljenosti) nalaze se popularni ugostiteljski objekti kao što su Sunnyland, Roof Gardens i Hotel Pino Nature.

Postoji veliki broj razloga zašto se odlučiti za kupovinu nekretnine u kompleksu Trebević Hills, a izdvojićemo samo neke od njih: savršen panoramski pogled na Grad Sarajevo i odlična lokacija koje je udaljena svega 5 min autom od Starog grada, a 10 min od samog centra grada. Objekat će biti okružen borovom šumom i čistim planinskim zrakom, što predsavlja savršen bjeg od gradskog smoga i buke.

Budući objekat Trebević Hills-a krasiće vanjske terase, bašte ,šetališta. Posebeno treba istaknuti i mnogobrojne sadržaje unutar hotelsko kompleksa poput spa centra, prodavnica, salona ljepote, resotorana i kafića, fitness centra, igrališta za djecu i mnoštvo drugog sadržaja.

Planirani rok za završetak objekta je do septembra 2026. godine. Dokumentacija je uredna sa pravosnažnom građevinskom dozvolom.

Detalji objekta

ID 12445
 
19.01.2024.
Prodajni objekat
Vrsta objetka Ostalo
Na raspolaganju2024-01-01

Vanjska oprema

Lift
Balkon
Terasa
Dječije igralište
Parking

Udaljenost

Udaljenost do vrtića:Udaljenost 100 m

Unutrašnjost

Stanje objekta:Novo
Pod:Parket