TROUGAO agencija za promet nekretnina

  • Br. telefona
  • +387 66 273 004
  • +387 66 795 331
  • Gundulićeva br. 102
  • Banja Luka, Republika Srpska

Jednosoban stan u izgradnji 53.60 m2 - naselje Borik

Bulevar Petra Bojovića78000 , RS (Bosna i Hercegovina)

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
54 m2Sobe: 1Cijena: 187,600 KM

OPIS

Prodaje se komforan jednosoban stan 53.60 m² u izgradnji u naselju Borik.

Strukturu ovog stana činiće manji hodnik, kupatilo, spavaća soba i dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja i veliki balkon sa pogledom na grad. Ovaj tip stan je dostupan na povčenoj etaži (VII sprat).

Budući objekat u izgradnji predstavlja višeporodični stambeni objekat, projektovan da na najbolji način zadovolji potrebe svih budućih stanara. Objekat sadrži 56 stambenih jedinica, parking mjesta u 2 nivoa podzemne garaže te uređeni parter oko objekta, prostrani i svijetli stanovi u kojima će podjednako uživati kako pojedinci, tako i višečlane porodice.

Spratnost objekta je -2Ro + R + 6 + Pe. Prizemlje objekta se sastoji od 7 stambenih jedinica različitih ro svojoj strukturi i kvadraturi, a isto rješenje primjenjeno je i na tipskoj etaži. Sve stambene jedinice dijele jedan zajednički hodnik u sredini etaže.

U podrumskim etažama (-2 i -1) smještena su parking mjesta za buduće stanare objekta na način da je ispštovan potreban broj parking mjesta u odnosu na broj stanova. Takođe, u po¬dzemnoj garaži smještene su i ostave. Snabdijevenje objekta toplotnom energijom vršiće se sa gradskog vrelovoda.

Budući stambeni objekat karakterisaće vrhunski kvalitet materijala i opremljenosti - fasada je projektovana sa termoizolacionim slojem debljine 10cm, protivklizna keramika, ravan neprohodan krov pokriven oblutkom, AB temeljna ploča debline 70 cm i sl.

Lokacija budućeg stambenog objekta se nalazi na odličnoj poziciji. U neposrednoj blizini se nalazi sjedište Univerziteta i većine fakulteta, te je ova opcija idealna za studente, ali i za poslovne ljude jer se u blizini nalazi i Administrativni centar Vlade RS i sve republičke institucije. Treba naglasiti da se u blizni nalaze i svi važniji tržni centri poput Mercator Centra i “Delta Planet” te pješačka zona i blizina parka Mladen Stojanović.

Stan zbog svoje kvdrature i komfornosti predstavlja odličnu priliku u komercijalne svrhe, ali i odličan izbor za sve one koju su u potrazi sa stanom sa velikim balkonom s pogledom na grad.

Detalji objekta

ID 12412
 
06.05.2023.
Prodajni objekat
Vrsta objetka Stanovi
Na raspolaganju2023-05-01

Vanjska oprema

Lift
Balkon
Parking

Udaljenost

Udaljenost do vrtića:U gradu
Udaljenost do škole:U gradu
Udaljenost do javnoga saobraćaja:U gradu

Unutrašnjost

Stanje objekta:Novo
Pod:Parket
Broj kupatila:1
Broj toaleta:Bez