TROUGAO agencija za promet nekretnina

  • Br. telefona
  • +387 66 273 004
  • +387 66 795 331
  • Gundulićeva br. 102
  • Banja Luka, Republika Srpska

Jednosoban stan u izgradnji 43.27 m2 - naselje Ada

Ada78000 , RS (Bosna i Hercegovina)

image
43 m2Sobe: 1Cijena: 101,685 KM

OPIS

Prodaje se stan u izgradnju u površini 43.27 m² u naselju Ada.

Stan će da karaktriše izuzetna funkcionalnost, a strukturu stana čine hodnik, kupatilo, spavaća soba dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja i lođa.

Stambeni objekat projektovan prema energetsko-efikasnim normama i ispunjava visoke kriterijume savremene gradnje. Unutrašnjost svake stambene jedinice maksimalno je funkcionalna sa odvojenim dnevnim i noćnim zonama, sa jednostrano i dvostrano orijentisanim stambenim jedinicama. Objekat će da krasi izuzetan kvalitet gradnje i opremljenosti od kojih vrijedi spomenuti: parket prve klase, granitna keramika i protivklizna granitna keramika prve klase, protivprovalna ulazna vrata, sanitarije prve klase, svaki stan biće opremljen instalacijom za klimu, grijanje - gradska toplana.

Lokacija budućeg objekta se nalazi na smom početku naselja Ada koja posljednih godina postaje sve prespektivnije i privlačnije naselje u Banjaluci i prvi odabir za manje porodice, mlade bračne parove i druge.
Ovaj tip stana predstavlja odličnu opciju za one koji su u potrazi za manjim stanom sa odovojenom spravaćom sobom ali i odlična investicija za komercijalne svrhe zbog svoje kvadrature i lokacije budućeg stambeog objekta.

Ovaj tip stana ostao je slobodan na šestom spratu.

Predmetna dokumentacija za izgradnju stambenog objekta je uredna (pravosnažna građevinska dozvola). Planiran rok izgradnje objekta predviđen je za april 2023 godine.

Detalji objekta

ID 12304
 
31.08.2021.
Prodajni objekat
Vrsta objetka Stanovi
Na raspolaganju2021-08-01

Vanjska oprema

Lift
Balkon
Dječije igralište
Parking

Udaljenost

Udaljenost do vrtića:U gradu
Udaljenost do škole:U gradu
Udaljenost do javnoga saobraćaja:U gradu

Unutrašnjost

Stanje objekta:Novo
Pod:Parket
Broj kupatila:1
Broj toaleta:Bez