TROUGAO agencija za promet nekretnina

  • Br. telefona
  • +387 66 273 004
  • +387 66 795 331
  • Gundulićeva br. 102
  • Banja Luka, Republika Srpska

Dvoiposoban stan u izgradnji 49 m2 - naselje Ada

Ada78000 , RS (Bosna i Hercegovina)

image
image
image
image
49 m2Sobe: 2Cijena: 98,000 KM

OPIS

Prodaje se dvoiposoban stan u izgradnji površine 49 m2 u naselju Ada. Strukturu stana čini će hodnik, kupatilo, dvije spavaće sobe, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja i lođa. Stambeno-poslovni objekat će biti smješten na odličnoj lokaciji u naselju Ada, svega 15 minuta hoda od centra grada, a u blizni se takođe nalazi i unverzitetski kampus.

Objekat je projektovan prema energetsko-efikasnim normama i ispunjava visoke kriterijume savremene gradnje. Unutrašnjost svake stambene jedinice maksimalno je funkcionalna sa odvojenim dnevnim i noćnim zonama,sa jednostrano i dvostrano orijentisanim stambenim jedinicama.

Opremanje objekta vrši se kvalitetnim, estetski visokovrijednim i trajnim materijalima. Fasada: kamena vuna 120mm, ostakljene šajbe velikih dimenzija sa ugradnjom troslojnih stakala punjenih argonom. Podovi: parket, granitna keramika i protivklizna granitna keramika prve klase. Ulazna vrata: protivprovalna ulazna vrata. Sanitarije: prvoklasna oprema sa lično odabranom opremom od strane kupca. Klimatizacija i grijanje: svaki stan biće opremljen klima jedinicom; grijanje – gradska toplana. Parking prostor: lični parking prostor organizovan za svaki stan.

Planirani rok završetka radova je decembar 2020 godine. Dokumentacija uredna.

Detalji objekta

ID 12207
 
22.11.2019.
Prodajni objekat
Vrsta objetka Stanovi

Udaljenost

Udaljenost do vrtića:U gradu
Udaljenost do škole:U gradu
Udaljenost do javnoga saobraćaja:U gradu

Unutrašnjost

Stanje objekta:Novo
Pod:Parket
Broj kupatila:1
Broj toaleta:Bez