TROUGAO agencija za promet nekretnina

  • Br. telefona
  • +387 66 273 004
  • +387 66 795 331
  • Gundulićeva br. 102
  • Banja Luka, Republika Srpska

Četvorosoban stan u izgradnji 78 m2 - naselje Borik

Milana Karanovića78000 , RS (Bosna i Hercegovina)

image
image
image
image
image
image
78 m2Sobe: 4Cijena: 171,600 KM

OPIS

Prodaju se četvorosobni stanovi u izgradnji površine 78 m2. Strukturu stanova čine hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinja, toalet, kupatilo, tri spavaće sobe i dvije lođe (jednoj lođi se pristupa iz dnevnog boravka a drugoj iz jedne od soba). Ovaj tip stana je dvostrano orjentisan tako da su spavaće sobe sa pogledom na dvorišnu stranu, a dnevni boravak ka uličnoj strani objekta.

Novoizgrađeni objekat je lociran na samom obodu naselja Borik, istočno od centralnog gradskog jezgra u blizini Istočnog tranzita. Činjenica da su centar grada i sadržaji koje on pruža udaljeni na samo desetak minuta hoda od lokacije, čini je veoma atraktivnom za porodicu sa savremenim potrebama. Lokacija je deo stambeno-poslovnog naselja koje je u ekspanziji, saobraćajno povezana sa dva Bulevara. Blizina univerzitetskog naselja, sportskih centara – bazena, rekreativne pešačke i biciklističke zone uz reku Vrbas, omogućava jedan lijep i zdrav ambijent za budući život.

Veoma važno je napomenuti da je cijela zona planski regulisana i da su predviđeni i drugi komplementarni urbani sadržaji koji će još više upotpuniti postojeće, kao što su škola, vrtić, rekreativne i parkovske zone, sportski objekti,
poslovni, tržni i ugostiteljski sadržaji.

Fasada objekta je savremena čistih linija, sa kvalitetnim materijalima u kombinaciji termo-fasade debljine 12 cm, u različitim tonovima. Stanovi su sa fasadnom stolarijom u vidu visoko kvalitetne PVC stolarije sa poboljšanim termoizolacionim karakteristikama i sa integrisanim spoljnim roletnama.

Primenjeni materijali od konstruktivnih pa do završnih, kao i tehnologija gradnje su pažljivo odabrani kako bi se zadovoljili svi standardi u građevinarstvu, sa posebnim osvrtom na visok nivo energetske efikasnosti.


Planirani završetak zgrade je april 2021 godine , zgrada u podrumu ima predviđena garažna mjesta, prizemlje je planirano za poslovne prostore, predviđena su i dva lifta, grijanje je na gradskoj toplani.

Detalji objekta

ID 12182
 
25.03.2019.
Prodajni objekat
Vrsta objetka Stanovi
Na raspolaganju2020-03-01

Vanjska oprema

Lift
Balkon

Udaljenost

Udaljenost do vrtića:U gradu
Udaljenost do škole:U gradu
Udaljenost do javnoga saobraćaja:U gradu

Unutrašnjost

Stanje objekta:Novo
Pod:Parket
Broj kupatila:1
Broj toaleta:1