TROUGAO agencija za promet nekretnina

  • Br. telefona
  • +387 66 273 004
  • +387 66 795 331
  • Gundulićeva br. 102
  • Banja Luka, Republika Srpska

Uslovi korištenja

Vašim korištenjem eNekretnine.info saglasni ste sa slijedećim uslovima i pravilima korištenja

Kao korisnik Internet portala eNekretnine.info (u daljnjem tekstu Portal), obavezujete se da ćete na Portalu objavljivati iskljućivo materijale koji ne krše zakonske propise Republike Srpske

Kao korisnik Portala, Vi zadržavate svu odgovornost za Vaše aktivnosti i odričete svu odgovornost vlasnika Portala po bilo kojem osnovu vezanim za Vaše aktivnosti.

Kao korisnik Portala, odgovorni ste i za zaštitu svoje privatnosti kroz materijale koje objavljujete. Portal zadržava pravo da otkrije Vaš identitet (ili bilo koje druge informacije koje posjedujemo o Vama) u slučaju pritužbe ili pravne akcije koja rezultuje iz Vaših aktivnosti na Portalu.

Vlasnik Portala nije odgovoran za sadržaj, niti za eventualnu nezakonitost, greške ili netačnost oglašivačkih ili sponzorskih materijala, ili za djela i greške korisnika.

Na Portalu nije dozvoljeno:

Svaka zloupotreba Portala će biti sankcionisana, a svi oglasi koji ne budu objavljeni po navedenim pravilima će biti izbrisani bez upozorenja, dok će njihovim autorima biti zabranjen pristup Portalu.

Portal zadržava pravo uklanjanja oglasa bez najave i objašnjenja.

Portal zadržava pravo prodaje oglasnog prostora i raznih tipova i pozicija oglasa, na svojim stranicama.

Pravila i uslovi korištenja Portala podložni su promjenama bez prethodne najave, stoga ste dužni redovno posjecivati stranicu "Pravila i uslovi korištenja" kako bi ste bili informisani o važećim pravilima i uslovima korištenja Portala.

Vašim korištenjem Portala potvrdujete saglasnost sa gore navedenim pravilima i uslovima korištenja.